Zwangerschapsfotoshoot
Persoonlijk

Wie is ‘Theworldatourlittlefeet’? 12 weetjes over mij

21/10/2020

Hallo allemaal! Welkom op ‘Theworldatourlittlefeet’. Mijn website is vanaf nu officieel live. Leuk dat je meeleest. In deze blog vertel ik je wie er schuil gaat achter deze blog en wat voor content je hier allemaal kan verwachten aan de hand van 12 weetjes over mij

 • Ik ben Natasja. Ik ben 28 jaar. Mijn man (29) en ik hebben elkaar ontmoet tijdens onze bijbaan in de supermarkt en zijn nu al ruim 11 jaar samen.  
 • Op 12 augustus 2020 zijn wij ouders geworden van onze dochter, Bo.
 • We zijn dol op reizen. Samen hebben we al 21 landen bezocht en we hopen er nog veel meer te bezoeken. Al zijn er ook veel landen waar we graag nog eens terug naartoe zouden willen. We houden van tropische bestemmingen, natuur en dieren, maar ook een paar dagen snowboarden vinden we fantastisch.
Huwelijksaanzoek bovenop de Batur in Bali
Ons gezinnetje op de Veluwe
 • Na mijn verlof ben ik gestart als marketing en communicatie medewerker bij scholenorganisatie Curio. Na 6,5 jaar ergens anders gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
 • Op mijn telefoon staan meer dan 25.000 foto’s. De foto’s die ik maak deel ik via Instagram. Ooit hoop ik nog eens te gaan fotograferen met een spiegelreflex camera in plaats van met mijn telefoon. Daarnaast is ook schrijven een hobby van me. Ik vind het leuk om over mijn (reis)ervaringen te schrijven en deze met jullie te delen. Daarom heb ik mijn eigen website gemaakt. Je leest hier blogs over onze reizen, maar ook persoonlijke blogs, over o.a. zwangerschap en moederschap. 
 • Op 3 september 2017 ben ik ten huwelijk gevraagd boven op vulkaan de Batur in Bali. Super romantisch! Op 21 juli 2018 zijn wij in Bergen op Zoom getrouwd bij Natuurlijk Kloof. De ceremonie en het feest vonden buiten plaats onder een prachtige overkapping in het bos.
Onze bruiloft bij Natuurlijk Kloof
 • Vroeger ging ik met mijn ouders en zusje ieder jaar op vakantie. In de zomervakantie gingen we met de vouwwagen naar de camping in Zuid-Frankrijk of naar Italië. Vanaf mijn 10e zijn we ook bijna ieder jaar op wintersport geweest in Duitsland en een keer in Oostenrijk. 
 • Mijn ouders namen ons in 2013 mee naar New York en in 2014 naar Sri Lanka. Daar hebben we het reisvirus echt te pakken gekregen. We willen graag nog veel meer van de wereld ontdekken.
 • Landen die nog op de bucketlist staan: Canada, Lapland, Maleisië en Tanzania. Door het corona-virus zullen de verre reizen nog even moeten wachten en hopen we dat volgend jaar reizen binnen Europa wel mogelijk zal zijn. Dan kunnen we reizen naar Italië, Oostenrijk, de Azoren of terug naar Madeira bijvoorbeeld. We zullen het wel zien.
Viewpoint over Ha Long Bay in Vietnam
Duiken op Curaçao
 • Andere dromen van ons: Verhuizen, een caravan voor weekendjes weg in Nederland en een boot. 
 • In tegenstelling tot de meeste mensen kijken wij geen series. In de zomer kijken we überhaupt weinig tv en vind je ons lekker buiten in onze tropische tuin. Ik ben wel fan en trouwe kijker van het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ 
 • Al sinds mijn babytijd lust ik geen banaan. Dat is eigenlijk het enige dat ik écht niet lust. Ik lust dan wel weer bananenbrood. Verder ben ik gek op lekker eten en hou ik ervan om gezellig een wijntje te drinken.
   
  Dit waren 12 weetjes over mij. Heb je nog vragen of zou je graag iets van mij of ons willen weten? Stel je vraag gerust hieronder. Je kan ons ook volgen op Instagram via Theworldatourlittlefeet. Hier volg je al onze avonturen op de voet!