Over mij

Even voorstellen…

Hi! Leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Ik ben Natasja en ik ben getrouwd met Remco en sinds augustus ‘20 hebben wij een dochter, genaamd Bo. Wij wonen samen in de Brabantse stad Bergen op Zoom. 

Hoe de liefde voor reizen begon

Remco en ik zijn altijd al dol geweest op reizen. We bezochten samen zonnige oorden, zoals de Canarische Eilanden en we gingen weekendjes weg en op wintersport met familie. Maar het échte reizen naar verre bestemmingen ontdekten we pas later. Onze eerste verre reis was in 2013 naar New York en in 2014 volgde Sri Lanka. Sindsdien hebben we al veel mooie bestemmingen op onze naam mogen schrijven, waaronder Bali en Zuid-Afrika.  

Hoe het bloggen begon

In 2017, na onze reis in Bali heb ik een Instagrampagina opgericht om al onze reisfoto’s te delen. Sinds ik Instagram ontdekt heb, is ook mijn liefde voor fotografie gegroeid (met een telefoon dan nog wel. Ik wil nog steeds een keer leren hoe je fotografeert met een échte camera). Later ben ik ook blogberichten gaan schrijven over de plekken die we hebben bezocht om onze tips met anderen te delen en anderen zo te inspireren. 

Meer dan reizen

Nu we Bo hebben willen we haar ook de mooiste plekjes op de wereld laten zien en gaan we zeker door met het maken van mooie reizen, dichtbij en ver weg. Daarom wilde ik graag een plek creëren waar ik alle blogs en tips kan verzamelen en kan delen. Het idee voor mijn eigen blog werd toen geboren en kreeg de naam: Theworldatourlittlefeet.nl. Naast blogs over (verre) reizen (met kinderen) naar de mooiste plekjes ter wereld, zal ik hier ook persoonlijke blogs gaan delen over persoonlijke onderwerpen, zoals zwangerschap, moederschap en van alles dat komt kijken bij het opgroeien in deze wereld.  Van accommodatie tips tot babykamer inspiratie, je vindt het op mijn blog. 

Ik neem jullie graag mee op onze ‘reis’ en wens jullie veel leesplezier! 

Ps: Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram. Hier volg je onze belevenissen op de voet! 

No Comments

    Leave a Reply

    WC Captcha 5 + 1 =